Book en tid
Åben menu

Fysioterapi er sammen med Fit&Sund en del af dine 4 fitness- og sundhedshuse i Horsens.

Vi har et meget tæt samarbejde, hvilket giver dig et stærkt sundhedsfagligt team med bl.a. fysioterapeuter, diætist og personlige trænere.

”DET GODE FORLØB”

Hos Fit&Sund Fysioterapi arbejder vi ud fra en målsætning om, at du skal opleve og mærke tiltag, der tager udgangspunkt og er målrettet mod at finde en løsning på dine udfordringer og behov.

Samspillet mellem behov, løsninger, faglighed og service er hjørnestenen i det, vi kalder ”det gode forløb”. Vi tilstræber at gøre det til en naturlig del af vores hverdag ved hjælp af forskellige sundhedsfaglige personer.

Hos Fit&Sund Fysioterapi ser vi det som en naturlig opgave at give dig den komplette løsning.  

 

Mød alle vores behandlere og se deres specialer 

Udtalelser:

 • Proaktiv

  Mit navn er Rune, jeg er 40 år gammel, familiefar og selvstændig indenfor bilpleje. Jeg har i mange år døjet med min ryg og især lænden med mange smerter. Når smerterne var værst, kom som smæld i lænden, var jeg sengeliggende og kunne for eksempel ikke selv komme på toilettet. Musklerne i lænden træk sig så meget sammen, at smerten var ulidelig. Jeg har i mange år fået smertestillende hos lægen som har hjulpet en smule og taget toppen af smerterne, men kun i kortere perioder. Det har betydet min bevægelighed har været meget unaturlig, stiv og hæmmet.  Det har gjort meget for mit humør og generelle livskvalitet i negativ retning at have konstante smerter og gå at være bange for hvornår næste smæld kom.

  Da jeg startede i Be Activated forløbet hos Henrik Søndergaard hos Pro Aktiv i Horsens havde jeg givet op og vænnet mig til tanken om at leve med min dårlige lænd og smerterne. Allerede ved første konsultation hvor jeg blev testet og aktiveret forsvandt smerterne og jeg fik min naturlige bevægelighed tilbage. Jeg følte en stor lettelse og lethed i kroppen jeg aldrig tidligere har oplevet. Jeg vil beskrive det som ren magi intet mindre.

  Jeg har fået teknikker til at aktivere min egen krop som jeg laver hver morgen, aften og lige før træning. Jeg kan mærke en stor forskel i ydeevne og bevægelighed ved at lave teknikkerne lige før træning. Det er som om alle muskler i de aktiverede områder bliver vækket og er klar til at yde maks. Det er vildt som smerterne og irritationen i ryggen forsvinder. Det lyder måske som noget værre vås, men jeg kan kun opfordre andre med lignende problematikker, at kontakte Pro Aktiv Horsens og starte i et Be Activated forløb hos Henrik Søndergaard.

  Jeg er i forbindelse med forløbet begyndt at træne 3-4 gange om ugen i Fit og Sund efter et nøje tilrettelagt træningsprogram af Henrik Søndergaard, der har fokus på min core, balance og funktion, hvilket er vildt motiverende og giver fantastisk velvære.

  Det er ikke som jeg normalt forbinder med at træne i fitness at jeg er helt udkørt efter hver træning. Jeg går derfra hvor jeg har ydet noget, men samtidig får mere energi og et langt bedre humør.

  Forskellen i min bevægelighed og smerteniveau fra før jeg startede i forløbet og til nu er en verden til forskel. Jeg har stadig lidt smerter og irritation fra tid til anden i lænden, men slet ikke i samme grad som før forløbet. Kombinationen af Be Activated, træningslokalet og tur til kiropraktor i ny og næ er opskriften for mig til en aktiv, positiv og smertefri hverdag.

  Jeg giver Proaktiv Horsens min varmeste anbefaling og en speciel tak til Henrik Søndergaard for at ændre min hverdag og syn på fremtiden. 5/5 stjerner og gerne flere hvis det var mulligt

  Rune 40 år

 • Da jeg startede på nakke/hovedpineholdet led jeg meget af spændingshovedpine og migræne. Spændingshovedpinen og træthedsfornemmelsen i nakken er nu næsten forsvundet.

  Træningen er en blanding af få kontinuerlige øvelser, balance øvelser og styrketræning, hvor der altid er fokus på ens eget niveau og opmærksomhed på udførelsen fra fysioterapeuten.

  Jeg er altid veltilpas og fuld af energi, når jeg går fra træningen og kan i hverdagen tydeligt mærke styrkelsen af kroppen.

  Inga

 • Jeg tager ingen piller overhovedet og har ikke ondt mere.

  Det er det bedste, der er sket for mig. Fra at have problemer med at sove om natten, spise rigtigt mange smertestillende piller og have ondt i ryggen hele tiden til, at jeg nu KAN sove en hel nat uden problemer, er utroligt. Jeg tager ingen piller overhovedet og har ikke ondt mere. Jeg har fået meget mere energi og overskud. En helt igennem fantastisk behandling. Vil 100 % anbefale Be Activated!!!

   

   

  Karina Cornelsen

 • Mit liv er helt anderledes

  Da jeg startede ved Henrik Søndergaard (Be Activated fysioterapeut), havde jeg ondt i lænd og nedre dele af ryggen. Jeg har været sygemeldt fra mit arbejde som maler siden 1. august, men har haft ondt siden april måned.

  Men lad mig nu starte helt fra begyndelsen.

  Jeg har været super stresset i 10 måneder på familiefronten. Det kom alt sammen i orden i juni måned, alt er næsten perfekt, men stadig presset, og vi som familie prøver at få det bedste ud af det. I juli måned får min mor konstateret kræft, og hele min verden bryder helt sammen. Hun er nu blevet opereret og er startet på kemoterapi.

  Nå, men mit forløb startede ved Henrik Søndergaard i august. Han lavede nogle øvelser med mig, og hele min krop skreg af smerte; men det kom ikke til udtryk. Han trykkede mig bag ørerne og sagde bagefter: ”Hvor er du henne? Normalt vil folk vride sig af smerte og bede mig stoppe.” Jeg vil ikke sige, at jeg ikke kunne mærke det; men jeg var et helt andet sted. Min verden var forsvundet, og jeg følte, jeg gik rundt som en zombie. 

  Vi lavede flere øvelser, og efter hver øvelse skulle jeg gå rundt i rummet og fortælle Henrik, hvad jeg følte. Det var mega grænseoverskridende til at starte med. Vi snakkede meget om, hvordan jeg havde det, og jeg begyndte at græde. Jeg lå nok og græd i 45 min.; men det var godt. Henrik er meget støttende og hører, hvad jeg siger.

  Jeg har grædt meget, været vred og skuffet over mig selv som person. Men jeg har knoklet videre med behandlinger. Henrik har en helt særlig evne til at få én til at slappe helt af og er super venlig at snakke med. Jeg har lov til at ligge og græde over livet, mens han trykker og laver øvelser.

  Jeg har nu været hos Henrik 4 gange, og mit liv er helt anderledes. Jeg er mere glad og kan løbe på trapper fra kælder til 2. sal uden at få ondt. Jeg er klar til at begynde at løbe igen, og jeg glæder mig.

  Henrik har vendt op og ned på mit liv. Han har fået mig til at tænke over, hvad jeg gør og ikke gør for at holde mig selv glad. En stor del har været at give afkald på et stressende selvstudie, og jeg har i samarbejde med mit arbejde ladet mig opsige. Jeg har været hjemme en uge nu uden at tænke på arbejde og studie og kan mærke, at når jeg kun har mig selv at tænke på fra kl. 7 til 16, så har jeg det faktisk godt. Jeg bearbejder de følelser, jeg har sloges med det sidste år, og jeg kan mærke, at jeg er ved at være hel igen, og det kan min familie også mærke.

  De samtaler, jeg har haft med Henrik, har rykket mig i den positive retning.

  Det, jeg har lært af dette forløb, har været, at jeg SKAL huske at lytte til min krop.

  Theresa

 •  Med vejrtrækning og selvaktivering er jeg nu fit for fight - og mærker slet ingen smerter.

  Jeg er 15 år og spiller fodbold. Jeg har døjet meget med ømhed i mine knæ i flere år.

  Jeg har været ved egen læge, der mente, det skyldtes, at mine knæskaller var ru på inderside. Jeg har været ved kiropraktor, der mente, smerterne skyldtes, at min inderste lårmuskel ikke var så udviklet som den yderste, og jeg derfor gik "indad" med knæene. En anden mente, det skyldtes, jeg var vokset meget på et år.

  Jeg er blevet scannet og har forsøgt med indlæg i skoene.

  Smerterne har været meget on & off, og det har været ret frustrerende - både for mig selv, men også for min fodboldtræner og mine holdkammerater. Jeg vidste aldrig, om jeg var kampklar - nogle gange vidste jeg det først på spilledagen.

  Ved et tilfælde hørte min mor om Henrik og Be Activated - og det har været min redning!

  Det viser sig, at det slet ikke er mine ben, der volder problemer, men manglede styrke fra hoften. Med få behandlinger og enkelte hjemmeøvelser bl.a. med vejrtrækning og selvaktivering er jeg nu fit for fight - og mærker slet ingen smerter.

  Derfor kan jeg klart anbefale denne behandlingsmulighed til andre.

   

   

  Laura, 15 år

 • Efter første behandling forsvandt smerterne

  Magnus spiller fodbold og havde i lang tid døjet med smerter på ydersiden af hofterne og lårene.

  Vi kontaktede Henrik Søndergaard, som er yderst kompetent indenfor sit fag. Han introducerede os for konceptet Be Activated, som Magnus med det samme responderede meget positivt på.

  Efter første behandling forsvandt smerterne, og Magnus fik nogle øvelser, som han skulle lave hver dag samt aktivere nogle trykpunkter. Efter anden behandling træner han nu tre gange om ugen plus kamp - uden smerter. Vi kan ud fra egen erfaring klart anbefale Be Activated. 

   

   

  Magnus, 14 år

 • Det har givet en mere sikker gang og færre lændesmerter

  Jeg har sclerose og problemer med usikker gang og balance. Jeg snubler ind imellem, fordi jeg ikke får løftet benene.

  Efter træning i Huber fandt jeg ud af, at jeg ikke fordelte vægten lige meget på begge ben. Jeg brugte det ”gode” ben for lidt, så da jeg fik rettet op på det, fik jeg mere sikker gang og blev bedre til at løfte det dårlige ben. Helt konkret har det givet en mere sikker gang og færre lændesmerter.

   

   

  Anne Marie

 • Gav en mærkbar og konkret effekt

  Jeg havde fornøjelsen af at være med på Christinas ”stærkt smil bootcamp” lige før sommerferien. Det var en rigtig sjov og inspirerende bootcamp som jeg fik mere ud af end jeg først havde regnet med. Jeg har før prøvet at være på bootcamp i andet regi, men denne bootcamp bød både på nye funktionelle træningsmetoder og principper, der for mig gav ny indsigt i hvordan holdtræning også kan forløbe. Christina er super motiverende og engageret personlig træner, som vægter højt at træning skal være effektiv og sjov, så man går hjem med smil på læben, samtidig er hun faglig dygtig og støttende overfor holdet og den individuelle deltager på hendes bootcamps, så man føler at man flytter sig i forløbet.

  Denne bootcamp gav også en mærkbar og konkret effekt for mig, hvor både et fornuftigt vægttab lykkes og en fornyet styrke og energi blev samlet.

  Så jeg er stensikker på at jeg er at se igen på en bootcamp i fremtiden og samtidig vil gøre brug af individuelle sessioner med Christina. Så jeg kan klart anbefale at prøve en af hendes bootcamps eller personlig træner, hvor både mænd og kvinder kan deltage. 

  Ronni, 35 år

 • Stærkt smil bootcampen gav mig motivationen og glæden ved at træne tilbage. Det fedeste ved holdet, var at selvom vi var på meget forskellige niveauer og blandet alder - blev alle presset til deres yderste. Alle de sjove øvelser vi lavede under forløbet, har givet inspiration til at træning bliver en sjov og naturlig del af min hverdag - det behøver slet ikke at være så kedelig/surt at træne!
  Udover at træningen gav mig en masse energi – har det også været startskuddet til at få en stærkere krop.

  Mette, 28 år

 • Jeg har de sidste par år været igennem en personlig livsstilændring, hvor det blandt andet har lykkes mig at opnå et stort vægttab. Det har også indebåret at jeg har måttet kigge på min kost udover den træning jeg ellers ligger for dagen. Men i løbet af de par år har jeg selvfølgelig draget mig en del erfaring indenfor for kost-området, hvor jeg både har læst op, uddannet mig og mødt personer som jeg har opnået viden af.

  Men det betyder ikke at jeg ikke stadig har brug for sparring og råd til at få justeret og skruet på nogle ting.

  Derfor valgte jeg at benytte mig af proaktiv Diætist og Vanecoach, hvor jeg startede med en behagelig opstartssamtale, hvor jeg kom ind på min situation, hvordan jeg ønskede hjælp til først og fremmest at bibeholde mit vægttab, men samtidig lige få hul på den byld, så den sidste håndfuld kilo jeg ønsker at tabe, vil blive realistisk at opnå.

  Jeg har efterfølgende haft en opfølgningssamtale og booket en ny et par måneder ude i fremtiden, så vi kan følge lidt op på de punkter vi har aftalt imellem os og eventuel se om der er noget der fungere eller ej, så man kan få rette og justeret til. Jeg har derfor haft rigtig god gavn af at være forbi proaktivs diætist og kan varmt anbefale dem, hvis man har brug for gode råd og sparring omkring kost og sund livsstil.

  Ronni, 35 år

 •  Været en rigtig stor hjælp

  I forbindelse med at jeg i år skulle cykle fra Horsens til Paris, indebar det en del træningstimer på cykel samtidig med at jeg flere gangen ugentligt, er i centeret for at styrketræne eller deltage på holdtræning. 
  Det har til tider resulteret i nogle gode ømme ben, som har krævet ekstra opmærksomhed. Her har en gang fysiomassage hos proaktiv været en rigtig stor hjælp, til at få løsnet benene op, blive fit og klar til at komme ud og træne igen, uden den store ømhed og besvær.

  Så jeg kan herfra klart anbefale at anvende proaktiv til behandling af ømme og spændte muskler bland andet, hvor man er i gode hænder hos et rigtig kompetent personale.

  Ronni, 35 år

 • Jeg er totalt fan !

  Jeg arbejder som fitnessinstruktør og træner selvfølgelig også i min fritid. Det var mig derfor en gåde at jeg blev ved med at få helt forfærdelig ondt i ryg og lænd. Almindelig fysioterapi, akupunktur og kiropraktor var over år prøvet af, uden nogen langtidseffekt. Så blev jeg 'prøveklud' hos Henrik. Fra første behandling kunne jeg mærke en stor forskel. Efter 3 behandlinger var smerterne væk og min krop markant stærkere. Jeg anbefaler Be Activated til alle vores medlemmer, jeg er totalt fan!

  Kristine Rørbech Nortvig, 32 år

 • Fra at have ondt - til ingen smerte

  Jeg er elev på BGI Akademiet på håndboldlinjen. Jeg er rigtig glad for at have været så heldig at prøve Be Activated, da det har hjulpet mig med at komme af med min skinnebensbetændelse på bare fire behandlinger.

  Jeg er gået fra at have ondt, når jeg går, - til ingen smerte overhovedet, og til at jeg nu kan begynde at løbe igen.

  Mine øvelser derhjemme har bestået af vejrtrækningsøvelser og at trykke på kun to aktiveringspunkter på mig selv. Det er øvelser, der kan laves hvor som helst og når som helst, og det har gjort det meget lettere at få det gjort, når jeg har travlt.

   

   

  Pauline, 19 år

 • BeActivated har ændret min opfattelse af smerter i kroppen...

  Jeg havde længe haft ondt under fødderne ved gang og til træning. Trods utallige pauser fra træning, for at give kroppen ro, blev det ikke bedre. Efter bare 2-3 behandlinger, hvor åndedrættet og simple tryk ved hoftebenet blev aktiveret, forsvandt smerterne i og under fødder. For første gang i lang tid kunne jeg trække vejret helt ned i maven og det bedste af det hele var faktisk, at jeg oplevede en enorm lethed og afslapning i hele kroppen.  Når jeg i dag mærker træthed og smerter i kroppen sørger jeg for at lave vejrtrækningsøvelserne og hjemmetræningen på de fire punkter, som sørger for at aktivere mine muskler.

  Birthe Rosenberg Nielsen, 53 år

bubble