Book en tid
Åben menu
  • Sygeplejerske Louise Rosendahl Sundhedshuset

Sygeplejerske Louise Rosendahl Sundhedshuset

Jeg hedder Louise Alhed Rosendahl og er uddannet sygeplejerske. Jeg brænder for sygeplejefaget og alt, hvad det indebærer. Jeg elsker at arbejde med mennesker og drager naturligt omsorg. Jeg sætter min faglighed højt og du kan altid regne med min professionelle vurdering. 

Jeg kan blandt andet hjælpe med dig med viden om forebyggelse, livsstilssygdomme og sundhed. 

Jeg har altid tid til dig, og det vil være mig, du møder og taler med hver gang - det giver tryghed og nærvær. To ting jeg sætter højt i mit samarbejde med dig. 

Derudover tager jeg altid udgangspunkt i dig, der hvor du er i dit liv og i din situation. Med baggrund i mine erfaringer som sygeplejerske har jeg arbejdet med mange forskellige slags mennesker i alle aspekter af livet, og er derfor god til at kommunikere i øjenhøjde. 

Som sygeplejerske er jeg fysisk tilstede i Horsens Sundhedshus. Her er jeg en del af Fit&Sund Horsens og andre sundhedsfaglige kompetencer. Det betyder at jeg arbejder tæt sammen med både fysioterapeuter, diætister, personlige trænere og psykologer. 

På den måde kan vi i fællesskab tilrettelægge dit livsstilsforløb efter dine behov og en individuel vurdering, hvor andre relevante behandlere kan involveres.

Ta’ det første skridt i dag - book 10 min. gratis konsultation
E: louiserosendahl@sundhedhorsens.dk
T: 8140 4048

bubble