Book en tid
Åben menu
  • Massør Britt Andersen Sundhedshuset

Massør Britt Andersen Sundhedshuset

Jeg er uddannet fysirugisk massør og zoneterapeut

Massørdelen er for mig et supplement til zoneterapien, hvor jeg også arbejder med de muskelgrupper, som er tilknyttet zonerne i foden. Jeg bruger dem som ekstra vinkel/mulighed for at angribe "problemet", hvis der er behov for dette.
 

Hvordan hjælper massage?

Massagen kan løsne op for hovedpine, fastlåste kropsholdninger og smerter/anspændthed i muskulaturen. Massagen er beregnet for såvel voksne, som børn, der har brug for afspænding enten efter udøvelsen af sport, eller ved statiske arbejdsstillinger, hvor kroppen er i en stresset tilstand. 
 
Jeg arbejder også med, hvilke mønstre, altså hvor spændingerne er placeret i kroppen.
Det fortæller blandt andet noget om, hvad vi gennem et helt liv, har samlet sammen af mønstre og holdninger, som så lagres som spændinger i forskellige dele af kroppen. 
Jeg arbejder ud fra at krop og psyke arbejder sammen som et hele, og ikke kan adskilles.
 

Let og behagelig følelse i kroppen

Det jeg oplever er, at folk går herfra med en let og behagelig følelse i kroppen, og overskud til at klare resten af dagen. De sover rigtig godt om natten efterfølgende.

Jeg har en dejlig fornemmelse af, at have gjort en forskel for et menneske, som har behov for afspænding og det at blive mødt, som det menneske de nu engang er. Samtidig glæder det mig, at folk får kontakt til deres krop, som jo mange gange bliver forsømt i en verden, hvor alt skal gå hurtigt og hvor vi skal holde styr på alle dagligdagens opgaver.
Det gør, at mange, så at sige, lever oppe i hovedet, og ikke kan fornemme, hvad det er de egentlig har behov for - de mærker ikke sig selv.
 
Vel mødt
Zoneterapeut og massør Britt Andersen
T: 3080 8919
E: britt@sundhedhorsens.dk
 

Zoneterapi

Jeg er på klinikken i Sundhedshuset på 1. sal
Du kan kontakte mig på: 

 

Du kan vente i området ved Caféen så henter jeg dig der:

massage/fysiomassage.png

bubble