Book en tid
Åben menu
  • Manuel Medicin

Manuel Medicin

Ved Manuel Medicin / Muskuloskeletal medicin benyttes manuelle teknikker til diagnosticering og behandling af lidelser og dysfunktioner herunder spændinger og smertetilstande i bevægeapparatet. 

Den konventionelle lægelige diagnostik suppleres med manuelle teknikker til diagnosticering af fejlfunktioner og smertereaktioner i muskler, led og knogler - såvel i ryggen som i det perifere skelet. Behandlingen er videnskabelig dokumenteret.

Akupunktur:
Akupunktur er en ca. 3000 år gammel teknik oprindelig brugt i Kina. I klinikken anvendes den vestlige/naturvidenskabelige metode og benyttes hovedsageligt til behandling af smertetilstande. 

Manuel medicin og Akupunktur:
Kombinationen af de to teknikker giver ofte en hurtig og god behandling af smertetilstande i bevægeapparatet.

Læge Ole Wiberg:
Praktiserende læge gennem 27 år med diplomuddannelse i Manuel Medicin og Akupunktur. Jeg har arbejdet med ManuelMedicin i praksis gennem mere end 20 år og Akupunktur gennem mere end 15 år.

Hvad kan jeg hjælpe med:
Formålet er at genskabe balance og behandle spændings- og smertetilstande i kroppen. Eks. nakke og rygsmerter, hovedpine, smerter og bevægehæmning i det perifere skelet, problemer efter ulykker m.m.

Hvordan:
Ved den første konsultation gennemgåes din problematik og du undersøges. Dette er grundlaget for diagnose og behandlingsplan. Du vil oftest også blive instrueret i øvelser til hjemmebrug.
Første konsultation har en varighed af 40-60 minutter
Jeg samarbejder gerne med bl.a. din egen læge, fysioterapeuter m.v.

Hvad skal du selv medbringe:
Sygesikringskort
Evt. beskrivelser fra speciallæger og sygehuse
Medicinliste

Kontakt:
På e-mail: manuelmedicinhorsens@gmail.com

Se mere på:
http://www.manuelmedicin-horsens.dk/

Pris:

1.Konsultation: Kr: 950,-
Inkluderer samtale, undersøgelse og behandling

Efterfølgende konsultation: 600,-
 
*Der er mulighed for tilskud via "danmark" ved akupunkturbehandling.
**Betaling MobilePay, kontant eller via bankoverførsel.

Kontakt:
Jeg har konsultation onsdag efter aftale.
Du kan kontakte mig på e-mail, hvor du bedes oplyse navn, tlf. og e-mail, og gerne lidt om din problematik, så kontakter jeg dig snarest - Skriv gerne på e-mail her

Jeg har kliniklokale i Horsens Sundhedshus 2. sal. Tag plads i venteområdet ved træningssalen for enden af den lange gang, så kommer jeg og henter dig. Der er fri parkering 2 timer i Parkeringshuset, der hænger sammen med Sundhedshuset. 
Du kan også henvende dig i Fysioterapien så vil de være behjælpelig med at vise dig tilrette.

bubble