Book en tid
Åben menu
  • Livsstilsscreening

Livsstilsscreening

Kender du dit udgangspunkt?

Livsstilsscreening kan give dig et udgangspunkt for den forebyggende indsats, der er nødvendig for at undgå livsstilssygdomme og skavanker.

Gennem dette screeningsforløb får du mulighed for at sætte fokus på de specifikke områder, hvor du kan forvente at få udfordringer på din sundhed og din livsstil.

Forløbet indeholder:

  • Opstartssamtale ved sygeplejersken inkl. InBody vejning. Udgangspunktet er fokus på KRAM faktorer, vejning og til slut en opsamling, hvor dine bekymringer, arvelige faktorer og screeningsresultater sammenholdes med anbefalinger til din egen indsats.
  • Sygeplejersken vil tale med dig om din kost og komme med anbefalinger med udgangspunkt i sundhedsstyrelsens anbefalinger.
  • Slutteligt får du en samtale med en fysioterapeut, som tager udgangspunkt i din samtaler med sygeplejersken  for derved at sætte fokus på dine eventuelle skavanker. Du vil blive undersøgt og testet således, at dine trænings- og motionsvaner optimeres.
  • Sygeplejersken vil efter ca. 1 måned kontakte dig på e-mail for at høre, hvordan du har det og om du har behov for yderligere vejledning.

Har du brug for yderligere uddybning er du velkommen til at kontakte vores sygeplejerske Louise Rosendahl på:
T: 81404048 eller E: louise@sundhedhorsens.dk

Livsstilsscreening med fokus på forebyggelse

                               proaktiv_icon_livsstilsygdom-1.png
Hvor:
Horsens Sundhedshus - henvendelse i Fysioterapien, så henter sygeplejersken dig.

Praktisk:

  • Du må gerne være iført let tøj ved dit besøg hos fysioterapeuten, da du skal udføre test og derved skal kunne røre dig.
  • De tre samtaler vil have en varighed af 1 time og du skal regne med at samtalerne bookes inden for 14 dage.

Pris:

Kr. 1.490,-

 

 

bubble