Book en tid
Åben menu
  • HUBER® 360 – den moderne fysioterapeut

HUBER® 360 – den moderne fysioterapeut

HUBER® 360 er test- og træningscenter i ét og kan hjælpe, - uanset om du har problemer i dine led, din ryg, har neurologiske problematikker eller er højt trænende elite-atlet.

Maskinen er så følsom, at selv nyopererede efter fx en knæoperation kan starte genoptræningen allerede dagen efter operationen.

Registrerer ting, man ikke kan føle sig til eller se med det blotte øje

Ved hjælp af en platform og håndtag med sensorer kan fysioterapeuten teste din mobilitet, fleksibilitet, stabilitet, styrke og koordination. Imens du udfører testen på maskinen, registrerer sensorerne på platformen og håndtagene dine bevægeudslag, styrkeforhold, mobilitet og modstand - og giver en visuel feedback på skærmen. Testresultatet viser vigtige detaljer, som fysioterapeuten ikke vil kunne se ved en almindelig undersøgelse, og maskinen er derfor et rigtigt godt redskab til at finde årsagen til smerter og efterfølgende skræddersy en målrettet træning til dig og din problematik.

Designer et træningsprogram til netop dit behov

Ud fra testen planlægges et program, som ligeledes trænes på maskinen. Sensorerne registrerer hele tiden dine bevægelser, som kan ses på displayet, der samtidig guider dig korrekt igennem øvelserne. Derved har du hele tiden kontrol over, om øvelserne udføres korrekt. Træningen registreres ligeledes på en graf, så du løbende kan følge dine forbedringer. 

Bliv testet nu – book tid her

Forskellige former for træning

HUBER® 360 kan træne:

Bevægelighed - Giver øget bevægelighed i leddene og hurtig mærkbar reducering af smerter.
Styrke – Dynamisk styrketræning af både yderliggende og dybere muskulaturer.
Balance – Forbedrer din holdning og balance, som giver kroppen stabilitet.
Modstand – Forbedrer hjerte/karfunktionen.

Er du i tvivl, om HUBER® 360 er noget for dig? Du kan altid booke 10 min. gratis konsultation til råd og vejledning om den rette behandling.

Maskinen bruges også ofte til genoptræning af fodboldspillere fra AC Horsens og basketballspillere fra HIC.

 

Pris

Første konsultation 45 min 499,- 
30 min.  299,- 
15 min. 199,- 

Mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”  

Behandlingen foregår i: 
Sundhedshuset

Kontakt:

 

 

bubble