Book en tid
Åben menu
  • Til dig, der vil dine skavanker til livs
  • Til dig, der vil dine skavanker til livs

Til dig, der vil dine skavanker til livs

Har du en skavank, kan du have brug for både at træne og få fysioterapeutisk behandling for at mærke forbedringer. Vi har flere muligheder for at sammensætte det forløb, som passer bedst til dig.

Inden vi finder ud af, hvad der passer bedst til dig, skal du til en forundersøgelse hos en fysioterapeut. Sammen lægger I en plan, så du får et godt forløb.

Skræddersyet træningsprogram

Har du brug for træning uden videre behandling, lægger fysioterapeuten et program til dig med fokus på din skavank.
Ønsker du samtidig at have fokus på fx vægttab, kan du også deltage i et forløb hos vores personlige træner og fysioterapeut eller få lagt et program med fokus på både din skavank og dine mål læs mere her

Medical Fitness medlemskab

Her får du superviseret træning, en månedlig konsultation hos fysioterapeuten samt fuldgyldigt fitnessmedlemskab hos Fit&Sund. Efter din opstartskonsultation instrueres du i dit individuelt tilpassede træningsprogram. Fokus vil være på genoptræningen af din skavank.

Træn selv

Herefter kan du træne i Fit&Sund med dit træningsprogram. Derudover kan du træne frit som et almindeligt Fit&Sund-medlem. Du har også mulighed for hver søndag at træne på et hold i vores varmtvandsbassin i Horsens Sundhedshus. Du kan som medlem af Sygeforsikringen ’danmark’ opnå tilskud til maks. 10 x selvtræning af dit program.

Månedlig behandling

Hver måned har du mulighed for en behandling. I samarbejde med fysioterapeuten kan det være tilpasning af dit træningsprogram, manuel behandling eller massage.


Er du medlem af Sygeforsikringen ’danmark’, kan du opnå tilskud til:

  • Opstartskonsultationen

  • Selvtræning (maks. 10 gange pr. mdr.)

  • Din månedlige konsultation hos fysioterapeuten

Er du i tvivl, om en fysioterapeut kan hjælpe dig? Book 10 min. gratis konsultation

For dig som:

  • døjer med smerter/ømhed/stivhed i kroppen

  • har behov for en kombination af træning og behandling

  • har et ønske om at få optimalt udbytte af dit træningsforløb

  • som gerne vil forebygge og forbedre dine skavanker

*For at modtage tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” er det en betingelse, at du har et funktionsproblem - en skavank. Det er den autoriserede fysioterapeut, der vurderer, om det er tilfældet.

Foregår i: 
Dagnæs, Nord, Sundhedshuset eller Torsted 
Se kontakt her

bubble