Book en tid
Åben menu
  • Fysioterapi - Hurtig indsats, hurtig bedring
  • fysioterapi i Horsens – uden henvisning
  • fysioterapeut Horsens – uden henvisning
  • fysioterapi i Horsens – uden henvisning
  • fysioterapi i Horsens – uden henvisning

Fysioterapi - Hurtig indsats, hurtig bedring

Ved smerter og spændinger i kroppen kan en fysioterapeut med sin omfattende viden hjælpe dig med behandling og vejledning, så du selv kan forebygge problemet. 

Det kan være alt fra smerter/skader i muskler/led/sener til behandling efter operationer og rehabilitering.

Al behandling starter med, at du får en fysioterapeutisk undersøgelse, hvor du sammen med fysioterapeuten lægger en plan. Vi har fokus på dig – så vi afstemmer forventninger ud fra dine smerter/skader/behov – så du får et godt forløb. Et forløb kan bestå af fysioterapeutisk massage/manuel behandling, træning og vejledning.

Er du i tvivl, om en fysioterapeut kan hjælpe dig? Book 10 min. gratis konsultation

Kom hurtigt til

Du behøver ikke at have en henvisning fra din egen læge. Det betyder, at du kan komme hurtigere i gang med din behandling og i bedring. I Horsens Sundhedshus har vores klinik ekstra lange åbningstider og åben alle ugens dage - også i weekenden. 

Har du akut brug for fysioterapi? Vi tilbyder tid inden for 24 timer. Læs mere her

Vores fysioterapeuter kan også bruge:

Akupunktur

Påvirkning af punkter på kroppen med tynde akupunkturnåle, som stimulerer en øget blodgennemstrømning i det smertende område, hvilket fremmer kroppens lokale smertelindring og helingsproces. Akupunktur er især godt til at løsne op for smerter/spændinger i muskler og led.

Shockwave

En effektiv behandling mod kroniske skader, der oftest skyldes, at vævet i skaden er helet dårligt. Med shockwave påvirker man vævet så kraftigt, at skaden kommer tilbage til et stadie, som minder om dengang, skaden opstod – derved kan kroppen hele sig selv igen. Behandlingen er kort og skal efter behov gentages flere gange.

Behandlingen er især god til hælspore, akillessene-betændelse, musearm og knæskader.

Ultralyd

Bruges til undersøgelse af muskel-, sene- og knoglelidelser, som ikke kan ses eller føles ved en almindelig undersøgelse. Med en ultralydsscanning kan fysioterapeuten hurtigt og mere sikkert stille en diagnose, men vil også kunne se effekten af behandlingen.

Ultralydsscanning

En scanning med ultralyd kan vise eventuelle skader i vævet, som man ikke kan føle sig til. Scanningen kan derfor være et godt redskab til at afgøre den videre behandling. Vi har fysioterapeuter med mange års erfaring i ultralydsscanninger.

Strøm

Sender signaler til hjernen som dermed aktivere inaktive muskler og øger muskelaktiviteten, og i sidste ende gør at træningen er mere effektiv. Samtidig skønner det på ophelingen af skadet muskulatur. Strømmen kan også bruges til afspænding. 

Huber – Undersøger din krop 360 grader

Læs mere her

AlterG – Anti Gravity løbebånd

Læs mere her

Sugekop behandling:

En sugekop, der trækker vævet op via vakuum, så man kan behandle i arvæv, slimsække, lymfe-systemer og anspændte muskler. Behandlingen giver hurtig effekt og er især god til behandling efter operation, hvor man har problemer med arvæv.

Se vores store udbud af specialtræning, forløb og bootcamps her

Priser:

Første konsultation 450,- 

Normal behandling  299,- 

Kort behandling 170,- 

Telefonisk konsultation 99,- 

Du kan opnå tilskud fra:
Sygeforsikringen "danmark"
(hvis du har en skavank)

Diverse sundhedsforsikringer

Se hvilke og deres krav her

Behandlingen foregår i: 

Dagnæs, Gulderberghus, Torsted eller Sundhedshuset 

bubble