Book en tid
Åben menu
  • Fysioterapeut Paulos Georgakatos Fit&Sund Fysioterapi Nord (Langmarksvej)

Fysioterapeut Paulos Georgakatos Fit&Sund Fysioterapi Nord (Langmarksvej)

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen

Lidt om min faglighed

Jeg er uddannet fysioterapeut fra skolen i Århus. Jeg har gennem min karriere arbejdet for fodboldklubben AGF, hvor jeg har været tilknyttet Elite Ungdom gennem 2 år.
Siden har jeg arbejdet som selvstændig personlig træner og fysioterapeut hos Hifive Fitness i Århus. Senest har jeg været ansat som fysioterapeut hos foldboldklubben Randers FC i 3 år.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg har valgt uddannelsen som fysioterapeut, da jeg brænder for at gøre en forskel for mine medmennesker. Hos mig skal du vide, at du vil møde en fysioterapeut, som oprigtig ønsker at hjælpe dig.

Jeg har naturligvis stor erfaring inden for idrætsfysioterapi med min baggrund i AGF og Randers FC. Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig, hvis du har en skade, som holder dig væk fra din idræt.

Er du nyopereret, eller har en planlagt operation kan jeg også hjælpe dig. Både med at komme tilbage til det ønskede funktionsniveau du ønsker, men også med at stå stærkere inden din kommende operation.

Jeg behandler dog også andet end idrætsskader, og finder stor glæde i at hjælpe mennesker i alle aldre med gener i bevægeapparatet. Det kan være alt fra hovedpine til ondt i ryggen.

Hos mig vil et forløb bestå af en grundig undersøgelse, og en kombination af behandling og træning. På denne måde sikres den bedste løsning for dig.

Du er altid velkommen til at bestille 10 min. gratis konsultation og få et godt råd og vejledning. BOOK TID HER

Hvordan og hvor bestiller jeg tid?

Når du har bestilt en tid hos mig, møder du op hos Fit&Sund Fysioterapi Nord (Langmarksvej 34, 8700 Horsens). Du har mulighed for at få en hurtig tid og behøver ikke en lægehenvisning.
Du er velkommen til at tage plads i velkomstområdet. (Husk at spritte af når du er ankommet - der er spritdispenser lige ved indgangen)

Jeg er en del af Fit&Sund og har behandlerlokale i samme område som vores personlige trænere, fodterapeuter og psykolog på Langmarksvej 34 i Horsens - det nyeste Fit&Sund hus i Horsens.
Vi samarbejder og bruger hinandens kompetencer, viden og erfaring til gavn for dig, i det omfang du har behovet. Desuden er der adgang til fantasktiske lokaler i et skønt fitness- og sundhedshus med dejlige træningsfaciliteter.

Eller du kan kontakte mig på mail: pg@fitogsund.dk 
Så ringer jeg dig gerne op √

TID TIL FYSIOTERAPI INDEN FOR 24 TIMER 

FIT&SUND NORD

Book tid online her

Vil du gerne ringes op?
Send en mail på pg@fitogsund.dk

Lægehenvisning er ikke nødvendig

bubble