Book en tid
Åben menu
  • Fysioterapeut Lasse Brøchner Hansen

Fysioterapeut Lasse Brøchner Hansen Fit&Sund Fysioterapi Dagnæs

Lidt om min faglighed

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Aarhus 2016. Siden uddannelsen har jeg oparbejdet min kliniske erfaring gennem klinikarbejdet kombineret med erfaring fra sportsverdenen, hvor jeg er aktiv i diverse håndboldklubber på forskellige niveauer – herunder nuværende fysioterapeut i HH Elite – som hhv. fysioterapeut og fysisk træner. 

Derudover er jeg i gang med den sidste del af en internationalt anerkendt diplomuddannelsen indenfor Muskuloskeletal Fysioterapi samt Sportsfysioterapi.

Hvad kan jeg hjælpe dig med? 

Personligt og fagligt elsker jeg at arbejde med mennesker uanset konteksten. I patientkontakten lægger jeg vægt på, at tage udgangspunkt i dine behov og muligheder, så du bliver rustet til at bidrage aktivt under behandlingsforløbet.

Min baggrund i den muskuloskeletale uddannelse giver mig som fysioterapeut en efteruddannelse i undersøgelse, diagnostik og behandling af skavanker i knogler, led og muskler =”bevægeapparatet". Det vil sige problemer med ryg, nakke, arme eller ben. 
Under uddannelsen er der også fokus på lidelser hovedpine, svimmelhed (herunder øresten), nervesmerter, kæbeproblematikker osv.
Derudover lærer en muskuloskeletal fysioterapeut om forskellige smertemekanismer som akutte smerter, langvarige smerter og smerter, som stammer fra selve nervesystemet.

Det handler om, at du kan komme tilbage til klare de mål du har – hvad enten det er den glade amatør eller elitesportsudøveren.

Gennem min erfaring fra håndbolden har jeg erfaringer med at styre både kortere og længere genoptræningsforløb efter fx hjernerystelser, skulder-, hofte-, knæ- og ankelskader. Erfaringer jeg vil kunne bruge til at være med til at styre dig kontrollere dig sikkert og effektivt igennem et forløb. 

Book 10 minutters gratis konsultation

Alt ovenstående er således med til at sikre, at du som klient skal kunne følge dig i trygge hænder ved at vælge mig som behandler. 
Du er ALTID velkommen til at booke en 10 minutters gratis konsultation for at få et godt råd og finde ud af om jeg vil kunne være med til at afhjælpe din problematik. 
Ønsker du 10 min. gratis konsultation kan du skrive til os her

 

For at give dig de bedste muligheder er du velkommen til at booke en tid online. Jeg skal nok finde tid til dig.

BOOK ONLINE HER

Fit&Sund Fysioterapi Dagnæs
Strandkærvej 87
8700 Horsens

HUSK P-SKIVEN

bubble