Book en tid
Åben menu
  • Fysioterapeut Janne Buus Fit&Sund Fysioterapi Dagnæs

Fysioterapeut Janne Buus Fit&Sund Fysioterapi Dagnæs

Jeg hedder Janne Buus, og er uddannet fysioterapeut fra skolen i Århus. 

Med en erfaring som holdinstruktør i 10 år, i det der undertiden er blevet til Fit&Sund, har det været en naturlig proces for mig, at jeg skulle være fysioterapeut hos Fit&Sund fysioterapi. 

Min baggrund som fysioterapeut og holdinstruktør gør, at jeg besidder et stort øvelsesrepertoire, så det både kan blive sjovt og afvekslende at lave øvelser og træning, der er tilpasset dig. 

Tid til dig

Jeg er sikker på, at for at skabe et godt fysioterapeutisk forløb, kræves, at du føler dig godt taget imod og forstået. Et forløb ved mig starter med en grundig undersøgelse, hvor jeg giver mig tid til at høre din historie. Forløbet indebærer, at du informeres gennem processen, så du forstår, hvad vi laver, og hvilken betydning det har for dig. Jeg tror på, at man får et bedre forløb, når der opnås en forståelse af egen situation- dette er ligeledes vigtigt i forhold til forebyggelse, så situationen ikke gentager sig unødigt.

Jeg synes fysioterapi er spændende, fordi kroppen er finurlig - den kan gøre ting, uden vi behøver at tænke over hvordan og nogle gange gør den endog ting vi gerne var fri for; og det er her det spændende opstår, at finde frem til denne udløsende årsag.

Et godt forløb er vigtigt

Jeg synes det er givtigt, at være en del af et team der tilbyder tværfaglighed. Vi arbejder sammen med både diætister, sygeplejersker, psykologer, personlige trænere og jo så selvfølgelig fysioterapeuter. Dermed er der de bedste forudsætninger for at give dig et godt forløb. 

Jeg har taget ekstra uddannelse inden for behandling af ryggen, men uanset hvad du fejler af bevægeproblematikker, er du altid velkommen. Du kan evt. booke 10 min. gratis konsultation, så vi kan finde frem til, hvad den rette løsning vil være for dig. 

Du kan møde mig i Fit&Sund Dagnæs, hvor du altid kan få en tid hurtigt uden lægehenvisning, desuden er jeg ligeledes at finde i Fysioterapien Horsens Sundhedshuset.

Du er velkommen til at booke 10 minutters gratis konsultation, hvis du har behov for at få råd og vejledning.
Ønsker du 10 min. gratis konsultation kan du skrive til os her

Jeg tager imod dig fra dag til dag og du har mulighed for at booke en online tid, hvilket gør det nemmere for dig.

BOOK ONLINE HER

Fit&Sund Fysioterapi Dagnæs
Strandkærvej 87
8700 Horsens

HUSK P-SKIVEN

bubble