Book en tid
Åben menu
  • Fysiomassage

Fysiomassage

Løsner spændinger/smerter

Oplever du spændte muskler ex. på grund af ensidigt arbejde eller spændingshovedpine, kan fysiomassage hjælpe med at få løsnet op for dine spændinger.

Massage hos fysioterapeut

Massagen indledes første gang med en kort undersøgelse, hvor I sammen kan sætte fokus på årsagen til dine spændinger. Fysioterapeuten vil med sin viden om kroppen vejlede dig til, hvordan du efterfølgende kan forebygge spændingerne.

Kontakt og Book

T: 7562 2919 

Pris
Ca. 45 min. inkl. kort opstartsundersøgelse kr. 450,- 
Ca. 30 min. efterfølgende massage kr. 275,-

Behandlingen foregår i: 
Dagnæs, Nord, Sundhedshuset eller Torsted

Følg linket

  •  Været en rigtig stor hjælp

    I forbindelse med at jeg i år skulle cykle fra Horsens til Paris, indebar det en del træningstimer på cykel samtidig med at jeg flere gangen ugentligt, er i centeret for at styrketræne eller deltage på holdtræning. 
    Det har til tider resulteret i nogle gode ømme ben, som har krævet ekstra opmærksomhed. Her har en gang fysiomassage hos proaktiv været en rigtig stor hjælp, til at få løsnet benene op, blive fit og klar til at komme ud og træne igen, uden den store ømhed og besvær.

    Så jeg kan herfra klart anbefale at anvende proaktiv til behandling af ømme og spændte muskler bland andet, hvor man er i gode hænder hos et rigtig kompetent personale.

    Ronni, 35 år

bubble